Maatwerk

Het formuleren van de relevante ontwikkelvraag is de belangrijkste stap in het proces naar ontwikkeling van individu en organisatie. Door het stellen van de juiste vragen in termen van: visie, missie, doelstelling, rendement, drive, ambitie en context wordt het fundament gelegd voor de borging en het succes van de ontwikkeling. Dit heet ook wel ‘maatwerk’. Ik streef ernaar om aan het begin van een ontwikkeltraject die vragen te stellen die focus brengen maar bovenal ok het vereiste commitment om te excelleren.

Welke focus breng ik aan in mijn eigen onderneming en product teneinde succesvol te worden?
AlexanderdeRanitz

Door de resultaatgerichte en directe aanpak ben ik samen met Piet-Hein tot inzichten gekomen in enerzijds mijn eigen effectiviteit in gedrag en anderzijds waar mijn kwaliteiten liggen in lijn met mijn onderneming. Kortom, meer focus en richting aangebracht binnen Angel Advisors, mijn bedrijf.

Nieuwe samenwerkingen

Nieuwsgierig geworden na het lezen van deze berichten?